Planerar du att besöka Stockholm? Stockholm är en av världens finaste städer. Här finns något för alla. För att göra det enklare för dig att hitta det du söker, presenterar vi några vanliga alternativ på billigt boende. Att övernatta i Stockholm behöver inte kosta skjortan. Via något av de billiga vandrarhemmen nedan kan du boka övernattning i Stockholm från ett par hundralappar per natt.

Billiga hotell Stockholm

Att bo på vandrarhem är ett trevligt och ekonomiskt alternativ när du besöker Stockholm. De flesta av vandrarhemmen håller hög standard och du väljer själv om du vill dela rum med andra eller bo själv. Den bekväme resenären kan på de flesta vandrarhemmen köpa till städning, frukost och lakan.

Varför inte testa att bo på en båt på Södermalm eller spendera några nätter i mysiga Gamla stan nära slottet. För dig som vill ha nära till shopping finns flera vandrarhem på bara några minuters gångavstånd från City och Kungsträdgården.

Boka hotell i Stockholm

För dig som inte vill bo lika billigt finns det flera lyxhotell med hög standard och fantastisk utsikt över Stockholms stad. Oavsett vad du söker så finns flera passande hotell i Stockholm i olika prisnivåer.

Vilket hotell som passar dig bäst beror helt på eget tycke och smak. Innan du söker och bokar hotell i Stockholm så tänk efter vad du vill få ut under din resa. Vill du exempelvis kunna slappna av i ett fint spa efter en dag på stan så undersök vad som egentligen finns att tillgå. Många hotell skriver att de har spa men i vissa fall handlar det bara om en bastu och en liten relaxavdelning.

Kommunikation

Att bo nära Stockholms centralstation kan vara smidigt för dig som inte åker med bil. Väljer du ett centralt hotell är det aldrig långt till närmaste T-banestation eller busshållplats. Ligger hotellet i utkanten av staden är det däremot viktigare att se över kommunikationsmöjligheterna och hur du ska åka till olika platser.

Categories:

Tags:

Comments are closed