När allt är planerat och dagen är kommen, kommer vi skapa en överflöd av bilder som ni kommer att älska. Vår arbetsinsats pågår inte bara under själva fotograferingen, utan även i efterbearbetningen. Redigeringsprocessen är en viktig del av vårt arbete och tar sin tid, men det är värt varje ögonblick. Det tar några dagar att noggrant redigera bilderna, eftersom vårt mål är att leverera det allra bästa till er som kunder.

Vi går igenom varje bild och väljer ut de allra bästa. Vår redigering följer en princip som vi kallar ”lätt touch”, vilket innebär att vi aldrig gör drastiska ändringar i bilderna. Vi vill att era bröllopsfoton ska förmedla ögonblicken precis som de var, med små justeringar för att säkerställa att de är så vackra som möjligt. Våra främsta ändringar innefattar oftast färgkorrigering för att se till att bilderna harmonierar med varandra.

Din bröllopsfotograf i Västerås

Leveransen av era bilder sker digitalt, och ni kommer att få olika uppsättningar av samma bilder, både i svartvitt och i färg. Det ger er möjligheten att välja det som passar er bäst. Beroende på det paket ni har valt, kan ni även få vackra fotoböcker som en fin och varaktig minnesgåva.

Vi garanterar er en professionell, strukturerad och kreativ fotografering. Vår önskan är att skapa fantastiska bilder som ni kommer att värdera för resten av livet. Vi ser fram emot ett gott samarbete med er och ser fram emot att föreviga era minnen på er stora dag!

Categories:

Tags:

No responses yet

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *