Är din hemsida optimerad?

Vi har sedan starten erbjudit SEO-kurser till företag och organisationer som vill öka sin synlighet på nätet. Genom åren har vi samlat på oss en bred erfarenhet inom sökmotormarknadsföring. Genom att samarbeta med oss kan ni dra nytta av vår expertis som finns hos våra sökmotoroptimeringskonsulter. 

För oss innebär arbetet med SEO att man arbetar med hemsidans struktur, innehåll och användarvänlighet. SEO innebär att man arbetar med tre fokusområden: struktur, innehåll och varumärke. Vi ger er tydliga rekommendationer inom alla delar av SEO-arbetet, samt hjälper er att driva implementeringsarbetet.

Så här arbetar vi för att öka synligheten online

Vi kan vid behov även optimera ert innehåll. Vårt breda utbud av kurser gör det möjligt för dig att lära dig skriva SEO-anpassade texter. Vi hjälper er öka er hemsidas synlighet online genom att utbilda och stödjer er i arbetet att skapa en attraktiv webbplats.


Analys & optimering av webbtrafik

Hur hittar dina besökare till din sida och hur de interagerar med den. Mät hur effektivt din marknadsföring driver försäljning, avslut och hur kan vi förbättra detta. Efter att har arbetat med webbanalys i många år kan vi hjälpa dig efter dina behov, förutsättningar, och målsättningar.

Google Analytics installation & support

Alla våra sökmotorkonsulter jobbar med Google Analytic och kan hjälpa er med installation och resultatuppföljning av data från Google Analytics.

Seo-kurser

Vi erbjuder kurser i sökmotoroptimering där vi tittar på helheten kring internetnärvaron, allt från analys av befintlig trafik, SEO, annonsering och spårning av olika trafikkällor.