Medical Skin Clinic i Norrköping

Vi på Medical Skin Clinic i Norrköping är en skönhetsklinik som erbjuder bra behandlingar med trådlyft, fillers och Botox samt PRP. Vi gör skönhetsbehandlingar på dina villkor.

Medical Skin Clinic i Norrköping

Vår verksamhet bygger på våra säkra och professionella behandlingar där din skönhet är vårt fokus. Sen ett par år erbjuder vi alltid flera kostnadsfria konsultationer innan er behandling. Hälsa för oss är att ge våra kunder möjlighet att må bra i kropp. Alla terapeuter är välutbildade och har effektiva behandlingar inom det mesta inom skönhetsvård. Privatpersoner och företag är välkomna till oss för olika typer av behandlingar. Vi erbjuder professionella behandlingar i en lugn och avstressande miljö.

Skönhetssalong Botox Clinic i Norrköping

Medical Skin Clinic i Norrköping är en skönhetsklinik med webbshop med fokus på kvalitet och kundtrygghet. Utrustning och produkter är noga utvalt och medicinskt högklassiga. Vi erbjuder produkter och filler från de godkända märken av CE-produkter med märken såsom Vistabel, Bocouture, Belotero och Juvederm. Verksamheten innehar alla de försäkringar som krävs för ansvars samt behandlingsförsäkring via Folksam. Kliniken är registrerad och godkänd hos IVO.

Vi säljer endast högkvalitativa produkter och vi finns tillgängliga med hög expertis för att besvara alla era frågor. Behandlingarna genomförs genomgående utifrån evidens och medicinska riktlinjer. Här får du som kund ett professionellt och varmt omhändertagande på vår klinik eller online!

Varmt välkommen kontakta oss för att boka tid direkt här på sidan.

Categories:

Tags:

Comments are closed