Vi öppnar ett nytt gym på Södermalm i Stockholm! Hos oss hoppas vi fler kommer hitta sin inspiration, motivation och drivet för ett aktivt liv. Här träffar du människor i alla åldrar och alla träningsnivåer med det gemensamma intresset att må bra och hålla kroppen i form.

Gymmet kommer öppna under våren 2023. De nya stora lokalerna ger oss mycket plats många olika typer av aktiviteter och maskiner, och vi hoppas kunna tillhandahålla ett så brett utbud av träning som möjligt. Med salar för gruppträning, funktionella ytor och dedikerade maskinutrymmen. Allt från specialiserad muskelträning till konditionsträning kommer vara möjligt hos oss, vara sig du är ny eller erfaren.

Vi kommer naturligtvis kunna tillhandahålla personliga tränare för den som behöver det, vare sig om det är för hjälp med träningsprogrammets planering eller om du vill ha en motiverande person vid din sida medans du tränar. Vår trevliga och erfarna personal finns tillgänglig för att hjälpa om du har några frågor eller funderingar.

Foto av Fotostudio.se

Med ett stort och varierat träningsutbud kommer vi kunna erbjuda något för alla. Lokalen kommer ha nära till tunnelbanan, vilket vi hoppas kommer hjälpa många att kunna hinna med sin träning enklare. Det kan vara svårt att få tid ibland så vi har förhoppningen att det kommer underlätta för alla på väg till eller från jobbet. Fysisk aktivitet och folkhälsan är kanske viktigare än någonsin och vi vill hjälpa så många som möjligt med det!

Välkommen!

Categories:

Tags:

Comments are closed