För att säkerställa att din sida syns på relevanta sökningar krävs ett tydligt arbetssätt för sökmotoroptimering, en så kallad SEO-strategi.

Vi hjälper dig med att analysera och optimera din webbplats. Vi hjälper också till med integration av Google Analytics, sociala medier och spårningsverktyg. För att hjälpa dig att säkerställa att din hemsida är optimerad och att ditt löpande arbete för att förbättra synligheten på sökmotorerna har vi tagit fram ett antal tjänster.


Våra tjänster

Analys av din hemsida

Allt arbete bör starta med en SEO-strategi som innehåller en SEO-analys av er hemsida. Här tittar våra SEO-konsuler på hur väl webbplatsen uppfyller kraven för hur en optimerad webbplats skall vara och lämnar rekommendationer på vilka förbättringar som bör göras.


Innehållsstrategi

Vi hjälper er ta fram rätt innehåll efter vad er målgrupp söker efter och hur ni ska arbeta med innehåll för att öka er synlighet online.


Länkstrategi

Inlänkar eller backlinks är mycket viktiga för er synlighet på nätet. Vi hjälper er att analysera existerande inlänkar och kan visa er hur ni ska arbeta för att öka antalet kvalitetslänkar till er webbplats.


Projektledning

SEO-arbete innebär att man arbetar med att förbättra allt från webbplatsens struktur, interna länkar, landningssidor och innehållsskapande. Våra projektledare kan hjälpa er sätta upp en bra struktur och få era SEO-projekt att lyckas.


SEO-kurser

Vi skräddarsyr SEO-utbildningar för att öka er kompetens inom sökmotoroptimering, både för er som vill arbeta med en SEO-konsult men även för dig som vill lära dig SEO och sen väljer att sköta er SEO inhouse.


Löpande Rapportering

Vi hjälper er med löpande rapportering och analys av era nyckelord för er bransch.

Vill du veta vad vi kan göra för ditt företag är du varm välkommen att kontakta oss.