När du har skapat ditt varumärke, och planerar att starta en onlinebutik, är det viktigt att välja den bästa e-handelstjänsten samt rätt webbhotell. Att välja fel eller ett olämpligt webbhotell för din online-verksamhet kan ha stora negativa effekter i framtiden.

Upptid

Upptid är den tid då potentiella användare kan besöka din webbplats. Det är en oundviklig faktor för att välja webbhotell eftersom det avgör din webbplats tillgänglighet. Om besökarna inte kan nå din webbplats vid flera tillfällen, kommer det leda till färre köp. Därför måste du se till att den valda webbleverantören erbjuder tillfredsställande drifttid.

Det finns många webbhotell som ger en driftstid på 99,8% per år. Allt under detta är ineffektivt eftersom du har råd att hantera större driftsstopp. Med det sagt har vissa webbhotell en anmärkningsvärd upptid på 99,99% vilket innebär att din webbplats kommer att ha en driftstopp på högst 50 minuter per månad. För att lära dig den drifttid ett företag kan ge kan du gå till deras datacentersida för att se vilken utrustning de använder.

Ett webbhotell som har mycket bra upptid är Inleed: Här kan ni läsa kundrecensioner om inleed.

Säkerhet

Köpare online föredrar en e-handel som erbjuder en säker plattform där kundens information inte kommer att läcka ut. Med detta i åtanke bör du välja den webbhotell som tillhandahåller SSL-certifikat. Detta är dessutom numera ett krav från Google att ha för att kunna ta kortbetalningar över internet.

Kostnaden

Efter att ha övervägt alla primära tjänster bör du ta en titt på priset för alla värdplaner. Även om tjänster är av yttersta vikt, har du inte råd att gå utöver din budget. Därför är det ideala webbhotellet den som erbjuder effektiv värd till ett konkurrenskraftigt pris.

Kundsupport

Även om du kan få alla ovanstående erbjudanden i en lokal leverantör av webbhotell, är kundsupport det område där många organisationer saknar. Kundtjänst 24 × 7 är en viktig faktor eftersom det gör att du kan kontakta din tjänsteleverantör när du stöter på några problem i ditt webbhotell.

Categories:

Tags:

Comments are closed